Završen projekat asfaltiranja puta u Mjesnoj Zajednici Preočica

Na inicijativu mjesne zajednice Preočica i Ljubić te u saradnji s predsjedavajućim općinskog vijeća Vitez Hidajeta Sivre i ministra u Vladi SBK Advana Akeljića, uspješno je završen projekat asfaltiranja puta, koji će značajno poboljšati infrastrukturu i povezanost dvije mjesne zajednice te dijela grada s ovom mjesnom zajednicom.

Vrijednost projekta procijenjena je na oko 74.000 KM, a njegova realizacija rezultat je inicijative i zalaganja mjesne zajednice te podrške lokalne uprave i Vlade SBK.

Ovaj značajan korak naprijed za našu zajednicu omogućit će lakšu i sigurniju komunikaciju između dijela grada i mjesne zajednice te će unaprijediti kvalitetu života svih naših sugrađana.

Projekt asfaltiranja puta u Mjesnoj zajednici Preočica i Ljubić predstavlja primjer uspješne suradnje između građana i lokalnih vlasti u ostvarivanju ciljeva koji su od vitalnog značaja za našu zajednicu.

Jedan od inicijatora ovog projekta predsjednik mjesne zajednice Preočica Ajdin Čišić govori o važnosti ovog projekta za mještane Preočice:”Želim izraziti iskrenu zahvalnost ministru u Vladi SBK Advanu Akeljiču i predsjedavajućem općinskog vijeća Vitez Hidajetu Sivri za njihovu podršku i angažman u realizaciji projekta asfaltiranja puta u našoj mjesnoj zajednici.Vaša podrška i saradnja omogućile su nam da ostvarimo ovaj važan projekt, koji će značajno unaprijediti infrastrukturu i povezanost našeg područja s ostatkom grada. Vaša predanost i posvećenost ovom projektu bili su ključni faktori u postizanju uspjeha.Hvala vam što ste prepoznali važnost ovog projekta za našu zajednicu i što ste uložili napore kako bismo zajedno ostvarili naše ciljeve. Vaša podrška predstavlja primjer izvrsne saradnje između lokalnih vlasti i građana u stvaranju boljeg okruženja za sve nas.Nadam se da ćemo i ubuduće imati priliku sarađivati na projektima koji će doprinijeti napretku i razvoju naše zajednice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *