Šta se krije iza zagonetne poruke sportskog direktora FK Sarajevo?

Na Instagram storyju koji će definitivno privući veliku pažnju navijača Sarajeva, Senijad Ibričić je objavo fotografiju sa trenerom Sarajeva, Simonom Rožmanom, i članom stručnog štaba, Bojanom Jorgačevićem, uz itekako zanimljiv opis koji je izazvao mnogo špekulacija među navijačima.

“Lijepo popodne u Sarajevu nakon dobrih vijesti” glasio je opis koji je privukao pažnju fudbalske javnosti, a na sve to dodan je i hashtag “bossanac”.

FOTO: Instagram @senijad_ibricic_ibro

Slovenski portal Planetnogomet.si nedavno je objavio vijest da će Simon Rožman napustiti klub na kraju sezone, što je izazvalo dodatni poremećaj u redovima Sarajeva. Dolazak Ismira Mirvića i Vincenta Tana, koji su nedavno stigli u glavni grad BiH, također je bacio sjenku na stručni štab i rezultate Sarajeva u tekućoj sezoni koji nisu ispunili očekivanja kluba.

Da li je Ibričić ovim storyjem aludirao na potencijalni ostanak Simona Rožmana u Sarajevu, teško je reći, ali definitivno će sudbina samog Ibričića i trenera Rožmana biti poznata u narednim danima. Navijači Sarajeva su već počeli da špekulišu o mogućem razvoju situacije, dok se klub sprema za završetak sezone i planira buduće korake.