Šef stručnog štaba Veleža: Gradski derbi je uvijek poseban, idemo na pobjedu

Zrinjski i Velež u subotu igraju svoj treći ovosezonski derbi, a šef stručnog štaba Veleža najavio je kako će njegova ekipa ići na pobjedu.

“Derbi je uvijek poseban, pogotovo gradski derbi. Znamo da svugdje u svijetu nosi dodatne konotacije. To nije samo obična utakmica, to je nešto posebno. Isto tako i naš gradski derbi nosi takve stvari sa sobom. Ulazimo u dobroj formi u taj susret, ali ulazi i Zrinjski koji još uvijek ima ambicije za naslov prvaka. Kao u svakoj utakmici, idemo na pobjedu, to je naš stil, mi se uvijek nadigravamo i tako će biti i u ovoj utakmici. Dat ćemo sve od sebe da nađemo put do pobjede”, poručio je strateg Veleža.

Klafurić zbog akumuliranih žutih kartona neće moći voditi svoju ekipu u mostarskom derbiju, no on smatra kako to neće biti hendikep za Velež.

“Nije neki problem što sam ja suspendovan i što neću biti na klupi, utakmicu sam kroz sedmicu dana pripremio s asistentima. Moj prvi asistent Damir Milanović vodit će utakmicu, zajedno radimo, to je kod nas timski rad i ne vidim u tome neki problem. Veći problem je što neće biti Adnana Džafića zbog kartona, što je Demir Peco bolestan, što je Tomislav Duka povrijeđen, što Elzio Lohan nije još spreman, to su veći problemi od ovoga”, smatra trener “Rođenih”.

Utakmica između Zrinjskog i Veleža na rasporedu je u subotu, 13. aprila, na “Stadionu pod Bijelim brijegom” u 16:00.