Postecoglou: Temelji su vrlo krhki, unutar kluba i izvan njega

Tottenhamov trener Ange Postecoglou izjavio je jučer nakon poraza od Manchester Cityja i izgubljene šanse za Ligom prvaka u sljedećoj sezoni da su temelji kluba čiju ekipu vodi vrlo krhki.

Tottenhamu je trebala pobjeda protiv Cityja da zadrži šansu za nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. Poraz je tu šansu odnio, a Postecogloua su razočarali i navijači kluba jer je u jednom trenutku dio njih navijao za City, sve kako Tottenhamu mrski Arsenal ne bi bio u prilici stići do titule.

“Temelji su vrlo krhki. U to sam se uvjerio u posljednja dva dana. Unutar kluba i izvan njega, svugdje. Tako ja to vidim. Naravno i da atmosfera na stadionu utječe na igrače, a ona je takva kakva je. Ja tu ništa ne mogu napraviti”, rekao je Postecoglou.

Upitan za povike navijača koji su podržavali City rekao je: “Prijatelju, nije me briga. Mene to uopće ne zanima. Možda nisam u pravu, ali ja samo želim pobijediti. Želim biti uspješan u ovom klubu, zato sam i doveden. Ne zanimaju me drugi ni njihovi prioriteti. Znam što je potrebno za izgradnju pobjedničke ekipe i na to se moram usredotočiti.”