Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Radnik Hadžići 1.60, Gradina 4.50

Ove subote će se na terenima Prve lige FBiH igrati sedam mečeva 25. kola, a kladionica Meridian je i ovog vikenda pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

U odnosu na prošlo kolo, stvari se nisu previše promijenile na tabeli Prve lige FBiH. Sloboda i dalje ima pet bodova više od Stupčanice i Tuzlaci će svoj meč 25. kola igrati sutra kada će gostovati u Gornjem Rahiću. Stupčanica ima puno jednostavniji zadatak, barem na papiru, jer u Olovo stiže 11-plasirana Zvijezda iz Gradačca.

U donjem dijelu tabele je i dalje prava gužva. Šest timova od 10. do 15. pozicije je smješteno unutar četiri boda i biće prava drama kada se radi o izbjegavanju 15. mjesta koje vodi u niži rang. Gradina je sa 30 bodova u najboljoj situaciji, iza je Zvijezda sa 28, TOŠK ima 27, a 26 bodova su skupili Rudar Kakanj, Radnik Hadžići i Jedinstvo.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Uz izvrsnu ponudu i još bolje kvote za sve mečeve koji se igraju u Prvoj ligi FBiH, Meridian je postao i ekskluzivni sponzor prenosa ovog takmičenja u drugom dijelu sezone.

Na tiket je moguće staviti samo jedan meč iz Prve lige FBiH, ali je zato moguće singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH bez limita!

Kao što je već rečeno, Gornji Rahić-Sloboda će igrati sutra, a preostalih sedam mečeva danas su:

 • Bratstvo – Rudar Kakanj
 • Čelik – Simm Bau
 • Goražde – Jedinstvo
 • Radnik Hadžići – Gradina
 • Mladost DK – Budućnost
 • Stupčanica – Zvijezda
 • Tomislav – TOŠK

Jedan od najvažnijih mečeva današnjeg programa je svakako onaj u Hadžićima gdje Radnik dočekuje Gradinu. Obje ekipe su i dalje u grčevitoj borbi za opstanak i tražiće bodove spasa danas od 17h.

Kvota na pobjedu Radnika u Meridianu je 1.60, X se “plaća” sa 3.90, a kvota na trijumf gostiju iz Srebrenika je 4.50.

Ako bi da se kladite na sigurniju varijantu, kombinacija dvoznaka i broja golova je uvijek primamljiva opcija. U ponudi je veliki broj različitih igara, a samo neke koje izdvajamo za meč Radnik-Gradina su:

 • 12&0-3 (pobjeda Radnika ili pobjeda Gradine i 0-3 gola na utakmici) – 1.60
 • 1X&0-2 (pobjeda Radnika ili neriješeno i 0-2 gola na utakmici) – 2.05
 • X2&2+ (pobjeda Gradine ili neriješeno i najmanje dva gola na utakmici) – 3.45

Važne bodove će i Rudar Kakanj tražiti u Gračanici kod Bratstva. Samo u Meridianu možete da igrate igru u kojoj su ponuđena dva scenarija i ukoliko se desi barem jedan od njih, tip DA je dobitan. Ako se ne desi niti jedan od dva navedena scenarija, tip NE je dobitan.

Samo neke od opcija za klađenje iz ove igre za meč Bratstvo-Rudar Kakanj su:

 • Pobjeda Bratstva ili više od 2.5 gola na utakmici – DA (1.35) NE (2.75)
 • Pobjeda Rudara ili oba tima daju gol – DA (1.40) NE (2.65)
 • Neriješeno ili manje od 2.5 gola na utakmici – DA (1.65) NE (2.05)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta, ali ima nešto još bolje!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.