Spektakl na stadionu u Ključu: Zejna Krantić brani titulu

Uzbudljivi događaj najavljen je za 17. august na stadionu Ključa. Ovaj spektakularni Internacionalni MMA Turnir neće samo okupiti najbolje sportiste iz cijele Evrope, već će i predstavljati prvu odbranu pojasa WKN Hombres de Honor (svjetski promotor) od strane Zejne Krantić.

Zejna Krantić je osvojila ovaj pojas prošle godine u martu nakon sjajnog uspjeha na evropskom prvenstvu u Gruziji. Sada se priprema da se suprotstavi novom protivniku u svojoj prvoj odbrani titule. Protivnik još uvijek nije potvrđen, očekuje se da će biti poznato uskoro.

Ovaj turnir Hombres de Honor 123 Bosnia Hercegovina otvoren je za sve klubove, a cilj je privući što više ekipa iz cijele Evrope, posebno s Balkana. Ideja je okupiti sportske entuzijaste, pružiti im priliku da se druže, razmijene iskustva i podrže svoje sportiste. BiH će biti domaćin ovom velikom događaju, koji se bori za svjetsku internacionalnu titulu.

Posebno počasti dolaze u vidu španske reprezentacije, evropskih i svjetskih prvaka u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, koji će biti gosti ovog događaja. Zejna Krantić, koja je i sama član španske reprezentacije, s ponosom će ugostiti svoje kolege na stadionu NK Ključa.

Ulaznice će biti dostupne po cijeni od 20KM kako bi svi ljubitelji sporta imali priliku prisustvovati ovom nezaboravnom događaju i podržati svoje omiljene sportiste.

Očekujemo nezaboravno veče ispunjeno uzbuđenjem, akcijom i sportskim duhom na ovom Internacionalnom Hombres de Honor 124 Bosna Hercegovina turniru u Ključu.