RK Zagreb se pojačao: U ekipu stigli novi golman i pivot

Uprava rukometnog kluba Zagreb intenzivno radi na sastavljanju tima za predstojeću takmičarsku sezonu, a najnovija pojačanja ovog vodećeg hrvatskog kluba su mladi golman Toni Matošević i iskusni pivot Roko Trivković, koji je nedavno bio jedan od najboljih igrača u Paket24 Premijer ligi.

Roko Trivković, 26-godišnji Splićanin, je visok 196 centimetara i težak 100 kilograma, što ga čini jednim od najboljih kružnih napadača u hrvatskoj ligi. Njegov dolazak u Zagreb predstavlja veliki korak naprijed u karijeri, a Trivković ističe da je impresioniran kohezijom tima i ambicijama kluba. Očekuje se da će njegovo iskustvo doprinijeti jačanju konkurencije u ekipi i donijeti dodatnu motivaciju za postizanje uspjeha.

Sa druge strane, Toni Matošević, mladi golman, visok 199 centimetara i težak 76 kilograma, dolazi u Zagreb sa svjetskom bronzanom medaljom osvojenom sa U19 reprezentacijom Hrvatske. Iako će biti treći golman iza Grbavca i Mandića, Matošević ističe da je sretan što je dio kluba i da se raduje učenju od iskusnih kolega i trenera. Njegova ambicija je da pomogne ekipi u osvajanju domaćih trofeja i da ostvari značajan napredak u Ligi prvaka.