Prva privatna bolnica se gradi u SBK/Travnik

U Travniku započela izgradnja najsavremenije privatne bolnice, koja će predstavljati značajan korak naprijed za zdravstveni sektor ovog područja.
Ovom investicijom donosi se vrhunska medicinska tehnologija i usluge kako stanovnicima naseg kantona tako Bosne i regije.

Kako se doznaje bolnica će nuditi širok dijapazon medicinskih usluga, uključujući cjelokupni spektar specijalističkih pregleda. najsofisticiranije dijagnostičke procedure kao sto je magnetna rezonanca 3T, prvi PET CT na prostoru KSB, te kirurške intervencije sa robotiziranim operacijskim salama. Poseban naglasak stavljen je na visok standard zdravstvene njege pacijenata sa suvremenim bolničkim odjelima.

Osim što će podići razinu zdravstvene usluge, nova bolnica će otvoriti i značajan broj novih radnih mjesta, kako za medicinsko osoblje, tako i za administrativne i tehničke radnike, čime će dodatno doprinositi lokalnom gospodarstvu.

Završetak izgradnje te početak rada bolnice planiran je s krajem iduće godine.
Radove na izgradnji izvodi renomirama travnička građevinska tvrtka Tecta d.o.o. , dok arhitektonsko riješenje potpisuje Dom projekt Travnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *