Partizan smijenio šefa stručnog štaba, poznato ko će ih voditi u nastavku sezonu

Fudbalski klub Partizan smijenio je sinoć dosadašnjeg trenera Igora Duljaja i za novog šefa stručnog štaba imenovao Alberta Nađa.

Partizan je saopštio da je odluka o smjeni Duljaja donijeta jednoglasno na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora kluba.

“Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izvještaja sportskog direktora Ivice Кralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mjere u cilju stabilizacije igre i rezultata”, naveo je Partizan u saopštenju.

“Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, donijeta je odluka o promjeni trenera”, dodaje se.

Ekipu će u preostalom dijelu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

“Ovom prilikom, Partizan želi da zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspjeh u daljoj karijeri”, zaključuje se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je u seriji od četiri poraza, od kojih je dva doživio od Crvene zvezde, u Superligi Srbije i u polufinalu Kupa Srbije. Poslije poraza od TSC-a u prošlom kolu domaćeg šampionata, Partizan je drugi na tabeli sa 70 bodova, ali ima samo četiri boda više od kluba iz Bačke Topole.

“Crno-bijeli” će u narednom kolu Superlige Srbije dočekati Vojvodinu.