Ogromna kazna za Miloša Teodosića nakon dobacivanja u Sinan Erdem dvorani

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić suspendovan je sa dvije utakmice Evrolige i morat će platiti 15.000 evra zbog isključenja na gostovanju Efesu. Dok je napuštao teren u Sinan Erdem dvorani, on je dobacivao ljudima iz kluba da će sam preuzeti finansijski dio kazne. “Ja ću da platim, ja ću da platim”, vikao je dok je ljutito odlazio ka svlačionici.

“Teodosić je kažnjen sa dvije utakmice suspenzije i kaznom od 15.000 evra zbog nedostatka poštovanja prema članu sudijskog tima na gostujućoj utakmici svog tima protiv Efesa”, saopšteno je. S obzirom na to da je Zvezda neslavno završila evroligašku sezonu i završila na trećem mjestu tabele otpozadi, Teo će kaznu odslužiti sljedeće sezone u crveno-belom, naravno – pod uslovom da Zvezda bude igrala u eliti i da on ostane na Malom Kalemegdanu, prenosi mondo.rs.

Kažnjen je još jedan igrač Zvezde i Partizan.

I Džoel Bolomboj, centar crveno-belih, moraće platiti 2.500 evra zbog “pokušaja agresije prema drugoj individui na utakmici protiv Efesa”. Takođe, Partizan će morati platiti 3.000 evra zbog bakljade na utakmici protiv Valensije u posljednjem kolu, u Beogradskoj areni.