Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Milo Selo, FACE d.o.o, Franc Mont…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Milo Selo zapošljava na poziciji Rukovodilac poljoprivredne proizvodnje (m/ž) u Lukavcu. Poslodavac omogućuje ugodnu atmosferu, strukturiran posao te poticajan tim. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

BoljiPosao.com za klijenta zapošljava na poziciji Brand Manager (m/ž) u cijeloj Bosni i Hercegovini. Omogućuje ugodnu atmosferu i poticajan tim, a ostalo o oglasu možete pogledati na linku prijave do 18.5.2024.

FACE d.o.o. Sarajevo zapošljava na poziciji Master Realizator (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava ugodnu radnu okolinu i poticajan tim. Prijavite se do 18.5.2024. putem linka.

Franc Mont d.o.o. zapošljava na pozicijama Instalater grijanja i hlađenja, Instalater ventilacije i klimatizacije (m/ž) te Majstor građevine (m/ž). Poslodavac omogućuje stimulativno plaćanje, izradu radne dozvole, osiguran alat i radnu opremu te ugodnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 21.5.2024.

Mama Burgers zapošljava na poziciji Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje zanimljiv posao, ugodnu atmosferu te poticajan tim. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!