Marjanović posjetio Osnovnu školu Dubravica, u tijeku završni radovi obnove školske građevine

Općinski načelnik Boris Marjanović sa suradnicima posjetio je Osnovnu školu Dubravica, koja je u potpunoj rekonstrukciji, a trenutno su u tijeku završni radovi nakon kojih će školska građevina biti u potpunosti u funkciji.

Trenutno se angažirana firma završava utopljavanje zgrade, izmijenjena je unutarnja stolarija, radi se pod u športskoj dvorani te slijedi izmjena podova u učionicama i ličenje zidova. Za ovaj projekt izdvojeno je 244.879,60 eura. Projekt financira Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH, a potpora projektu je i Općine Vitez te načelnik Boris Marjanović.

„U proteklom vremenu značajna sredstvo smo, kao Općina Vitez, ali i uz potporu prijatelja kao što je Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u BiH, uložili u obnovu škola u našoj općini. Veseli me vidjeti kako će i škola u Dubravici uskoro zasjati punim sjajem te zahvaljujem svima koji su potpora ovom projektu i čestitam menadžmentu škole na čelu s ravnateljicom Krezić“, kazao je u izjavi nakon posjeta načelnik Marjanović.