Ante Hrkać proglašen najboljim igračem Veleža na Crvenoj noći

Ante Hrkać, po izboru novinara, ponio je titulu najboljeg igrača Veleža u sezoni 2023./24., na spektakularnoj Crvenoj noći koja je sinoć održana. Više od 400 prisutnih iskazalo je svoje oduševljenje gromoglasnim aplauzom i ovacijama dok je Ante primao zasluženo priznanje, a ime mu je odjekivalo prostorijom. Kao što je smiren na terenu, tako se Ante ponio i na pozornici dok se obraćao prisutnima, bez trunke drhtavog glasa ili treme.

Organizacija Crvene noći bila je na visokom nivou, što je bio odličan potez. Na jednom mjestu okupili su se igrači Veleža iz brojnih generacija i naraštaja, stvarajući atmosferu punu prijateljstva i podrške klubu. Rođeni su priredili feštu vrijednu respekta, potvrđujući da za budućnost ovog velikana iz Mostara nema zime.

Uz to, treba pohvaliti i kompletnu postavu ljudi iz Upravnog odbora FK Velež, predvođenih predsjednikom UO Senadom Keveljom i potpredsjednikom UO Admir Rahimićem, čija je predanost klubu doprinijela uspjehu ovog događaja i daljem razvoju kluba.