Željini Manijaci objavili detalje vezane za posljednje gostovanje u sezoni

U okviru predstojećeg 32. kola WWin lige Bosne i Hercegovine u Ugljeviku će snage odmjeriti Zvijezda 09 i Željezničar.

S obzirom da je već poznato da je Zvijezda 09 sigurni putnik u niži rang, te da je Željezničar osigurao opstanak i plasirao se u sredinu tabele, ova utakmica neće imati nikakav rezultatski značaj.

Međutim, to neće ništa značiti navijačima Željezničara koji su najavili da će i u Ugljeviku biti velika podrška “Plavima”. Podsjetimo, već na posljednjoj utakmici protiv Igmana u Konjicu (0:0) popularni Manijaci su pozvali sve navijače Željezničara da protiv Zvijezde 09 naprave sliku za pamćenje. Također, nadaju se da će se njihova ekipa iskupiti za poraz u posljednjem duelu sa Zvijezdom 09 (2:1), odigranom upravo u Ugljeviku prije dva mjeseca, kada su također bili velika podrška

Sada su objavili i detalje vezane za ovo gostovanje, a nisu propustili uputiti kritiku zbog termina utakmice, s obzirom da se sve utakmice 32. kola igraju u ponedjeljak, 20. maja, od 17:00.

“U ponedjeljak nas očekuje posljednje gostovanje u ovoj sezoni. Iako je termin odigravanja utakmice antifudbalski, to nas ne smije spriječiti da se u Ugljeviku pojavimo u što većem broju.

Za ovo gostovanje organizovan je prijevoz. Cijena će iznositi 20 KM, dok će ulaznica za utakmicu koštati 7 KM.

Uplate će se vršiti u TM Shopu u subotu od 16 do 20 sati i u nedjelju od 18 do 20 sati. Također, ulaznice će biti dostupne u TM Shopu, te će se kupovati prilikom uplata.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 17 sati.

SVI U UGLJEVIK!“, stoji u objavi Željinih Manijaka.

Podsjetimo, utakmica između Zvijezde 09 i Željezničara igra se u ponedjeljak, 20. maja, od 17:00 na “Gradskom stadionu” u Ugljeviku.