Vladan Milojević poslije derbija odgovorio Feđi Dudiću: Moja poruka je da povede računa šta pričaju

Trener Crvene zvezde je na press konferenciji poslije derbija protiv Partizana odgovorio treneru Radničkog 1923.

Vladan Milojević je na press konferenciji poslije derbija govorio i o nedavnoj izjavi trenera Radničkog Feđe Dudića na K1 televiziji, prenosi Sport1.

Dudić je tada upitan da prokomentariše Crvenu zvezdu rekao:

– Uzeo bih jednu rečenicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobjeđuje na način na koji pobjeđuje i time ću reći sve, bez obzira na to što je bilo 5:0, rekao je Feđa Dudić tada:

Poslije pobjede 2:0 protiv Partizana Vladan Milojević je dobio pitanje da prokomentariše tu izjavu:

– Sve razumem, sve je deo fudbala. Mnogo mi smeta i mislim da je to jedna poruka. Ako se ponašaš, ne možeš da izađeš i uzimaš Zvezdu kao instituciju. Ima dosta ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje. Za mene nije pošteno, nije fer. Meni je zasmetalo. Ne može neko ko je sa strane, da radi, živi, prima platu. Ja sam bio na Kipru, sa APOEL-om nisam osvojio titulu, ali nikad nisam izašao i pričao o nečem nefudbalskom. Poštovao sam narod Kipra, njihovo prvenstvo. To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju. Nemojte da uzimate instituciju kao što je Zvezda, Partizan, Vojvodina. Radnički se bori za Evropu. Ući će zbog nekih bodova Zvezde, Partizana… Nije pošteno, tako ne mogu da se ponašaju. Kada odem u drugu zemlju, moram da se ponašam po pravilima. Takve izjave su kažnjive po fudbalskom savezu. Dobiće ovde jedan lep prijem kada bude došao. Mislim da je to neukusno. Da li mi je zasmetalo– jeste, rekao je Vladan Milojević na press konferenciji.