U Turbetu organizovana akcija darivanja krvi

U Turbetu organizovana akcija darivanja krvi

Povodom Međunarodnog dana vatrogasaca, u suradnji s DVD Turbe, Crveni križ POpćine Travnik organizirao je posebnu akciju darivanja krvi.

Željeli smo podržati hrabre vatrogasce i istovremeno pružiti priliku svima da doprinesu zajednici na najplemenitiji način. Bilo je predivno vidjeti koliko nas je odazvalo, spremnih dati svoj doprinos i pomoći onima kojima je krvna transfuzija životna potreba.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i pokazali svoju velikodušnost i solidarnost. Svaka kap donirane krvi nosi sa sobom nadu i značajnu pomoć za one kojima je to najpotrebnije.

Vaša podrška i sudjelovanje su od velike važnosti, jer zajedno možemo učiniti velike stvari! Hvala vam što ste bili dio ove divne inicijative.

Posebna zahvala ide hrabrim vatrogascima DVD Turbe i svim građanima koji su nam bili neizmjerno važni partneri u organizaciji ove akcije. Njihova predanost i spremnost da uvijek budu tu za zajednicu istinski su inspirativni. Hvala vam što ste uvijek spremni riskirati vlastitu sigurnost kako biste zaštitili druge. Vaša hrabrost i nesebičnost su neprocjenjive”, navedeno je u objavi na Facebook stranici Crvenog križa Općine Travnik.