Telemach izvukao dobitnike nagradne igre “Posjeti prodajno mjesto i osvoji super nagrade!“

U novoj poslovnici kompanije Telemach BH u Sarajevu, u ulici Gradačačka br. 25, nedavno je održano javno izvlačenje, a potom i dodjela nagrada dobitnicima nagradne igre „Posjeti prodajno mjesto i osvoji super nagrade!“.

Najviše sreće u izvlačenju imala je Sabira Glođo iz Sarajeva, dobitnica glavne nagrade – TV Philips 43PUS7608/12. Nagradu je preuzeo njen suprug Zlatko Kovaljeski.

Hvala Telemachu u Sabirino i moje ime. Supruga je igrala ovu nagradnu igru i s nestrpljenjem je iščekivala izvlačenje dobitnika. Od početka se nadala da ćemo baš mi dobiti TV. Jedan od televizora koje koristimo se pokvario i trebali smo uskoro kupovati novi, tako da je ova nagrada došla u pravi čas. Inače, korisnici smo Telemacha od početka, imamo EON Trion paket i veoma smo zadovoljni uslugom. Ova nagrada podigla je to zadovoljstvo na novi nivo“, istakao je Zlatko Kovaljeski.

Tom prilikom, predstavnici kompanije Telemach uručili su i utješne nagrade dobitnicima: Fočo Enes je dobio pametni sat XIAOMI Amazafit BIP 3 PRO, a Bisera Salman prenosivi zvučnik Sony SRSXB100B.CE7.

U nagradnoj igri, koja je trajala od 4. do 30. marta 2024. godine, pravo učešća imali su svi korisnici Telemacha s područja Federacije Bosne i Hercegovine koji su u navedenom periodu posjetili ovu poslovnicu i u označenu kutiju za nagradnu igru ubacili promotivni kupon sa ličnim podacima.

Uz čestitke dobitnicima i riječi zahvalnosti svim učesnicima nagradne igre, iz Telemacha su pozvali korisnike da u svim poslovnicama ove kompanije i dalje istražuju raznolikosti EON paketa prema ličnim preferencijama, upoznaju se s prednostima GIGA interneta, testiraju inovativne aplikacije i iskoriste mogućnost plaćanja Telemachovih usluga bez dodatnih provizija.