Posao, škola ili gejming – laptopi iz m:tel ponude dovoljno moćni za sve

U m:tel ponudi imate priliku da pronađete laptope koju su višefunkcionalni ili specijalizovani za različite svrhe. Iskoristite opciju plaćanja na rate bez kamata i odaberite laptop po svom ukusu!

Bilo da vam treba laptop pomoću kojeg ćete brzo i efikasno obavljati poslovne zadatke, laptop za školu ili jače performanse za gejming, m:tel ponuda ispuniće sve zahtjeve.

Asus Vivobook 15 X1502ZA je izuzetno moćan laptop, sa odličnim performanama i može biti ostvarenje sna svakog gejmera. Dolazi sa Intel i5-12500H procesorom koji obezbjeđuje brzinu i efikasnost u svakodnevnim zadacima, ali i u najzahtjevnijim aplikacijama.

Laptop posjeduje 16 GB RAM memorije i SSD kapaciteta od 512 GB, što pruža dovoljno prostora i snage za poslovni multitasking i skladištenje velikih količina podataka.

Ekran ima Full HD rezoluciju i dijagonalu od 15,6 inča, a FHD Antiglare slim tehnologija obezbjeđuje smanjenje odsjaja i bolju vidljivost čak i pod jakim svjetlom, što garantuje savršeno gejming iskustvo.

Baterija omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, dok Li-ion tehnologija garantuje pouzdanost i trajnost. Ako se još niste odlučili – tu su i dvije godine garancije!

HP 15S-FQ0000NM laptop pokreće moćan Intel Celeron quad core N4120 procesor kojeg odlikuju brzina i efikasnost za sve vaše zadatke. Radi se o uređaju koji će vam olakšati sve poslovne zadatke i učiniti vas još bržim i produktivnijim.

Velikih 8 GB RAM memorije i 256 GB SSD skladišnog prostora garantuju dovoljno prostora za skladištenje svih fajlova i multimedije.

Full HD ekran dijagonale 15,6 inča, sa FHD Antiglare slim tehnologijom, donosi jasnu i oštru sliku, ugodnu za oči, tako da ni nakon višečasovnog rada nećete osjetiti zamor.

Baterija kapaciteta 3-cell Li-ion osigurava dugotrajnu autonomiju, tako da možete raditi ili se zabavljati bez brige o potrebi za čestim punjenjem.

HP 250 G9 je dizajniran tako da bude idealna podrška svakom vrijednom učeniku.

Za besprijekoran rad zadužen je snažan Intel Core i5-1235U procesor, a svaki korisnik imaće dovoljno prostora za čuvanje velike količine podataka sa 8 GB interne RAM memorije i 512 GB skladišnog prostora.

HP 250 G9 ima veliki HD ekran, dijagonale 15,6 inča, rezolucije 1920×1080. Radi se o modelu teškom samo 1,74 kg, koji bez problema mogu nositi čak i osnovci.

Više informacija o ovim laptopima, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.