Olmo želja mnogih velikana, gdje će zavšiti na kraju bivši fudbaler Dinamo Zagreba

Barcelona je pokrenula postupak za potpisivanje dugoročnog cilja Danija Olma iz RB Leipziga, prema izvještajima u Španjolskoj.

25-godišnjak je proveo sedam godina u omladinskom timu Barcelone prije nego što je prešao u Dinamo Zagreb u julu 2014. godine, kada je imao samo 16 godina.

Olmo je ostao u Hrvatskoj idućih šest godina prije nego što se vratio na evropsko kopno, pridruživši se RB Leipzigu na četverogodišnji ugovor, ali španjolsko izdanje Mundo Deportivo izvještava da Barcelona želi ponovno potpisati s njim, već su stupili u kontakt s predstavnicima Španjolca o mogućem povratku.

Navodno su sve strane napustile sastanak zadovoljne razgovorima, iako završetak posla možda neće biti tako jednostavan kako bi Barcelona željela.

Manchester United i Bayern München navodno su “vrlo zainteresirani” za Olma, koji ima još tri godine ugovora s Leipzigerom.

Barcelona bi na kraju mogla aktivirati otkupnu klauzulu od 60 miliona eura koja je navedena u Olmovu ugovoru, zaobilazeći potrebu za odobrenjem Leipziga da se on premjesti.