Napetost raste: Zlatan Ibrahimović otkrio svog favorita u borbi stoljeća

Još samo dva dana su preostala do spektakularne borbe stoljeća između najboljih bokserskih teškaša današnjice, Tysona Furyja i Oleksandra Usika, a napetost polako raste.

Fury i Usik su već stigli u Saudijsku Arabiju, gdje će se održati njihov okršaj u subotu navečer. Uoči borbe, legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimović poslao je zanimljivu poruku podrške Furyju.

“Tyson Fury, kako si? Nadam se da si imao uspješne pripreme za ovu borbu. Izgledaš spremno i odlučno. Uživaj u borbi, vjerujem da znaš što trebaš učiniti. Vjerujem da ćeš nastaviti stvarati povijest”, rekao je Ibrahimović.

“Ostani vjeran sebi, uđi u ring, pleši i nateraj nas da uživamo. Radi ono što najbolje znaš, a najvažnije – pobijedi. Piši povijest, a ja ću biti uz tebe”, dodao je Ibrahimović.

Fury i Usik će se suočiti u spektakularnom događaju u Rijadu u subotu navečer, s očekivanjem da borba dvojice teškaša počne nešto prije ponoći. Svečanosti će započeti u 18 sati, ovisno o trajanju prethodnih borbi. Navijači diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju ovaj nevjerojatni sportski događaj.”