Načelnik Marjanović potpisao Ugovor: Općini Vitez 81.000,00 eura za povećanje kapaciteta Dječjeg vrtića Vitez

Danas je u Grudama održano svečano potpisivanje i dodjela ugovora za provedbu projekata potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2024. godine.

Nakon javnog poziva aplikacija Općine Vitez je prihvaćena te je tako danas općinski načelnik Boris Marjanović potpisao Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za projekt pod nazivom: „Sretan prostor, bolje mogućnosti: Povećanje kapaciteta i unaprjeđenje infrastrukture Dječjeg vrtića Vitez“. Ovaj Ugovor ukupne je vrijednosti 81.000,00 eura, a njegovom implementacijom omogućit se otvaranje dodatnih kapaciteta Dječjeg vrtića , kao i obnova dijela postojećih.

„Nakon što se pokrenuli veliku investiciju u Dom zdravlja Vitez, gdje pravimo novu lamelu, planove smo usmjerili i prema našem vrtiću. Želimo biti u korak s vremenom, da naša Javna ustanova Dječji vrtić korisnicima pruža najsuvremenije uvjete i bude dostupna za svaku obitelj i dijete. Ovu potporu Republike Hrvatske vidimo kao veliku investiciju u poboljšanje demografske slike u BiH te ćemo i mi kao Općina Vitez dati svoj doprinos kako bi sama građevina Dječjeg vrtića u što skorijem periodu dobila nove obrise“, kazao je u izjavi nakon današnje svečanosti u Grudama općinski načelnik Boris Marjanović.