Na svjetski dan mira i zajedništva Novi Travnik dočekuje nogometne legende BiH i Hrvatske

Na svjetski dan mira i zajedništva Novi Travnik dočekuje nogometne legende BiH i Hrvatske

Na Svjetski dan života u miru i zajedništvu, Novi Travnik će 16.05.2024. postati središte nezaboravnog nogometnog spektakla!

Uzbuđenje će doseći vrhunac kada se na terenu susretnu legende nogometa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, predvođene istinskim legendama.

U organizaciji udruge PRONT i portala Centralna.ba 16.05.2024. godine, Gradski stadion Novi Travnik s početkom u 17 sati ugostit će najbolje nogometaše, Humane zvijezde & prijatelje BiH i Hrvatske svih vremena.

Pored nogometaša, na ovom humanitarno- nogometnom spektaklu nastupit će i poznate osobe iz javnog i društvenog života.

Novi Travnik će zasigurno ispisati povijest. Službena utakmica Humanih zvijezda BiH i Hrvatske prvi put je odigrana u Travniku prije dvije godine, a nama je pripala čast i odgovornost da ponovno budemo domaćini velikim asovima.

Mnogi ljubitelji nogometa imat će priliku vidjeti svoje idole iz mladosti, a mi kao organizatori potrudit ćemo se dovesti neke od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportaše, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu.

Za domaći tim BiH, predvođen legendarnim selektorom Fuadom Muzurovićem i njegovom desnom rukom zasigurno možemo očekivati najjači sastav, predvođen legendarnim napadačem Elvirom Bolićem, prvim kapitenom BiH Vlatkom Glavašem, brzonogim Musićem i Šabićem, pouzdanim branić bit će Muhamed Konjić, te u sredini terena se očekuje dolazak Edina Mujčina, Mirka Hrgovića, Vladana Grujića, Ade Hadžića i mnogih drugih bh asova.

Vatrene zvijezde predvodi Goran Vlaović, Boris Živković, Marko Babić, Mario Stanić, Dražen Ladić, Marijan Mrmić, Mate Neretljak, Miroslav Bičanić, Branko Stupar, Mario Lučić, Davor Čordaš, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović Grof, pjevačke legende Miroslav Škoro i Mate Bulić, a iz ofsajda vrebaju Ivica Olić, Niko Kranjčar, brazilski hrvat Etto i brojni drugi asovi i legende.

Ovo nije samo nogometna utakmica – ovo je prilika da se zajedno slavimo život u miru i prijateljstvo između naših naroda. BiH i Hrvatska će se suprotstaviti u prijateljskom, ali strastvenom okršaju na terenu. Očekujte vrhunsku igru, majstorske poteze i nezaboravne trenutke dok se legendarni nogometaši iz obje zemlje bore za čast svog tima i očekuju ovacije sa tribina.

Pozivamo vas da budete dio ovog veličanstvenog događaja i podržite svoje nogometne heroje, a utakmica ima i svoj humanitarni karakter, jer će sav prihod od prodanih ulaznica ići za edukacijsko rehabilitacijski centar Duga u Novom Travniku. Neka tribine odzvanjaju od buke vaše podrške dok navijate za svoj omiljeni tim! Ne propustite priliku da budete dio ove povijesne utakmice! Vidimo se na stadionu u Novom Travniku!

Cijena ulaznice iznosit će simboličnih 10 KM, a sav prihod od prodanih ulaznica ići će u humanitarne svrhe, za opremanje prostorija rehabilitacijskog centra DUGA Novi Travnik.