Leonardo Petrović: Nadamo se da ćemo ovako nastaviti i da ćemo uzeli što više bodova te se priključiti u borbu za Europu

Ekipa Posušja sutra ide u goste Igmanu u Konjic. Tim povodom, upriličena je press-konferencija na stadionu Mokri Dolac, na kojoj su se predstavnicima medija bratili prvi pomoćnik trenera Denisa Ćorića, Borislav Grbavac, kao i veznjak Leonardo Petrović.

Trener Posušaka Grbavac kazao je kakva su očekivanja pred utakmicu:

“Sigurno je lijepo da Posušje još nema poraza i da pruža dobre partije u ovom proljetnom djelu. Što se tiče Igmana oni dočekuju utakmicu u teškom raspoloženju za njih, trebaju osvojiti bodove da ostanu u ligi a ovo je susret koji nije kao prethodni naši međusobni jer se mi sada ne borimo za ostanak nego gornji dio ljestvice. Oni imaju ozbiljne pojedince koji su u karijeri ostavili jako puno traga u našoj ligi i moramo biti oprezni.”

Zatim je govorio o stanju u ekipi Posušja:

“Nema Lučića zbog tri žuta kartona i Zvonimira Begića koji je sada bolje i nadamo se da će uskoro biti na raspolaganju”.

Petrović je se vratio nakon povrede i opravdao trenerovo povjerenje. Otkrio je kakav Igman očekuje u nedjelju:

“Vratio sam se nakon ozljede koja me mučila cijelu prvu polusezonu i sada sam sto posto spreman. U nedjelju nas čeka teška utakmica i vjerojatno teško vrijeme ali mi ćemo dati sve od sebe i nadamo se da ćemo donijeti sva tri boda. Igman je u zadnje dvije domaće utakmice upisao dvije pobjede bez primljenog gola.”

Grbavac se nadovezao:

“Vidjeli smo kako je Igman dobre partije pružao do sada evo i protiv Sarajeva, sigurno će krenuti napadački i moramo se obrambeno dobro pripremiti što do sada dobro radimo a to pokazuje i statistika”. 

Petrović je naglasio kako posušacima ne nedostaje motivacije:

“Da, u dobrom smo nizu, a sada su nam naravno i porasle ambicije kada smo osigurali ostanak. Nadamo se da ćemo ovako nastaviti i da ćemo uzeli što više bodova te se priključiti u borbu za Europu”. 

Grbavac je još upitan i što se može učiniti u borbi za Evropu:

“Želimo to, podigli bi tako i klub na veću razinu te bi igračima evo kao što je Petrović podiglo cijene te bi se sigurno netko zapitao kako je to Posušje uspjelo pored ovih velikih klubova i tko to tamo igra”. 

Utakmica Igman – Posušje igra se u nedjelju, s početkom u 13 sati, uz direktan TV prenos na kanalu Arena 1 Premium.