Mujo Trako: Imam program i strategiju koje ću predstaviti u narednim danima

Mujo Trako: Biću partner u rješavanju svih problema lokalnog značaja

Općinska organizacija Stranke Demokratske Akcije Vitez zvanično je predstavila svog kandidata za načelnika općine Vitez na predstojećim lokalnim izborima, kao i listu kandidata za Općinsko vijeće Vitez. Na čelu sa Mujom Trako, koji je kandidat za načelnika općine Vitez za predstojeće lokalne izbore, SDA šalje jasnu poruku zajednici, a kako i glasi njihov slogan u ovoj kampanji “Izbor naroda-sad je jasno zašto”.

Mujo Trako, dugogodišnji aktivista, humanitarac, sportista te aktuelni vijećnik u općinskom vijeću Vitez prepoznat je po svojoj ogromnoj energiji, posvećenosti i jasnoj viziji razvoja Viteza. S dosadašnjim rezultatima i kontinuiranim angažmanom u lokalnoj zajednici, Trako je, kako ističu, prava osoba koja će biti lider procesa u Općini Vitez i rada njenih službi.

“Našim ljudima koji dijele ovaj životni prostor treba poštovanje, uvažavanje, razumijevanje, treba nam malo dobre volje da prevaziđemo sve izazove I nevolje koje nas tište i dan – danas. Imam viziju, imam cilj,I ono što je najbitnije, imam program i strategiju koje ću u nrednim danima predstaviti svim građanima općine Vitez. Tačno znam kako, gdje i zašto. Zato vam najiskrenije obećavam bit ću partner u rješavanju svih problema lokalnog značaja na području naše općine Vitez.” Rekao je u svom prvom obraćanju javnosti Mujo Trako.

Uz Traku, listu za Općinsko vijeće predvodi Hidajet Sivro, aktuelni Predsjedavajući općinskog vijeća Vitez, uz podršku brojnih mladih, energičnih i dokazanih članova zajednice.

“Naša lista je ojačana stručnjacima iz različitih oblasti, čime garantujemo nove ideje i efikasna rješenja za izazove s kojima se suočavamo, naglašavajući važnost zajedničkog djelovanja za napredak općine.” Izjavio je nosilac liste SDA Vitez, Hidajet Sivro. SDA je ovom prilikom pozvala građane Viteza da prate predizbornu kampanju i program kandidata za načelnika koji će u narednim danima biti prezentovan široj javnosti.

Kako izbori 2024. godine kucaju na vrata, SDA Vitez odlučno ulazi u kampanju sa jasnom porukom: ”Izbor naroda-sad je jasno zašto”.

Sa Vitežanima! Izbor naroda ✅

Posted by SDA Vitez – Stranka Demokratske Akcije on Saturday, September 7, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *