Inter je demonstrirao svoju moć na terenu gostujući ekipi Pomigliane, ostvarujući pobjedu rezultatom 6:2. Ova utakmica predstavlja jedan od najdominantnijih nastupa italijanskog giganta tokom cijele sezone, kako po pitanju igre na terenu, tako i po efikasnosti u postizanju golova. Svi su saglasni da je jedan od ključnih faktor za ovu sjajnu igru dolazak Marije Milinković.

Od kada je stigla u klub, Marija je pokazala izuzetne fudbalske sposobnosti, a trenerica Rita Guarino odmah je prepoznala njen talenat i oslonila se na nju kao ključnu igračicu. Utakmica danas je bila izvanredna za Inter, sa svim segmentima tima koji su odlično funkcionisali. Ovo je nesumnjivo najbolja predstava Intera ove sezone, a po mišljenju mnogih.

Novinar Luca Talota izvještava da je Milinkovićeva debitantski nastup u Italiji bio impresivan, ističući njen značajan doprinos pobedi Intera. Njen dolazak obećava da će uneti novu dimenziju u igru kluba, donoseći sa sobom stil, kvalitet i autoritet na terenu. Sa ovakvim početkom, očekuje se da će Marija Milinković biti ključna figura Intera u nastavku sezone.

Share.

Comments are closed.