Proslavljeni srbijanski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u tamošnjem fudbalu.

Proslavljeni fudbaler Manchester Uniteda i reprezentacije Srbije Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u tamošnjem fudbalu, prenosi N1.

Kako je rekao, “Džajić četiri godine nije uspio da dokaže da je nevin i onda ga je pre 11 godina tadašnji predsjednik Srbije Tomislav Nikolić abolirao“, što je Džajić prihvatio i “time priznao da je krao Zvezdu, odnosno učestvovao u malverzacijama“.

Vidić je rekao da je Terzić “ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi“.

“Ja nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha“, naveo je Vidić.

On je istakao da Terzić ima “izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje, kreće se u ‘visokom’ društvu“.

“I kako će sad bilo koji mladi momak da posluša oca i da krene da radi od 9 do 17 sati, muči se, bude pošten… Sve više djece hoće da budu Zvezdan Terzić. Da li to hoćemo da ostavimo našem društvu“, poručio je Vidić, i dodao:

“Ili su Džajić i Terzić prevarili sistem, ili je sistem nas.“

Share.

Comments are closed.