Večeras je u tržnom centru “Belamionix” u Gradačcu izbio požar, potvrđeno je za Faktor iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona.

– Policijska patrola PS Gradačac danas je u ophodnji uočila požar u objektu TC Belamionix, tačnije u trgovini Pepco, o čemu je odmah obaviješten dežurni PS Gradačac, dok su na mjestu događaja već bili pripadnici PVJ Gradačac koji su brzom intervencijom lokalizovali i ugasili požar. O događaju je upoznat dežurni tužilac KTTK-a, koji je naložio da istražitelji SKP UP MUP TK-a, u cilju utvrđivanja uzroka požara, sutra u prisustvu inspektora za PPZ i ZNR izvrše uviđaj- kazala je Adnana Sprečić, portparol Uprave policije MUP Tuzlanskog kantona.

Kako se može vidjeti na snimku koji je objavio Gradačački glas na mjestu požara su vatrogasne ekipe i policija.

U tržnom centru “Belamionix” u Doboju prije nekoliko dana izvršena je provala, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj okvalifikovao je ovaj slučaj kao krivično djelo teška krađa. 

const aries = window.aries.v1;

aries.commands.push(() => { const zoneId = '8544'; const anchor = document.getElementById('_vidverto-135d153cc4d025ac1e4ab1d01c67c63a');

anchor.removeAttribute('id');

aries.mount(zoneId, anchor, { width: 720, height: 405, }); }); })();

Share.

Comments are closed.