U razdoblju između 03.05 i 20.8. ove godine kroz mostarski aerodrom putovalo je preko 10.000 putnika.

Od početka mandata revitalizacija Zračne luke Mostar jedan je od strateških ciljeva. Kako smo prezentirali javnosti jedan od ciljeva je bio osiguranje redovite linije s jednim od velikih gradova uz stalan rad na unaprjeđenju infrastrukture. Dokaz o tome da smo u ovoj godini ostvarili značajan napredak je i brojka od 10 tisuća putnika u kratkom razdoblju, objavili su iz uprave aerodroma.

Navode kako su, svjesni kako Mostar ima perspektivu od višestrukog povraćanja odlučili osigurati nastavak redovite zračne linije tri puta tjedno prema Zagrebu i u zimskom razdoblju.

Prevažno je zadržati kontinuitet tijekom cijele godine, a ohrabruje i stajalište Croatia Airlinesa kako je za njih ova linija perspektivna obzirom da se vidi značajno povećanje broja putnika u odnosu na raniji aranžman prije nekoliko godina, rečeno je iz mostarskog aerodroma.

Zračna luka kontinuirano raste, uz redovitu liniju preko Zagreba sa ostatkom Europe i ugovorene charter letove. Ovakvim pozitivnim pristupom sigurni samo u nove iskorake i povećanje broja putnika, poručili su.

 

Share.

Comments are closed.