U razdoblju između 03.05 i 20.8. ove godine kroz mostarski aerodrom putovalo je preko 10.000 putnika.

Kako smo prezentirali javnosti jedan od ciljeva revitalizacije Zračne luke Mostar je bio osiguranje redovite linije s jednim od velikih gradova uz stalan rad na unaprjeđenju infrastrukture. Dokaz o tome da smo u ovoj godini ostvarili značajan napredak je i brojka od 10 tisuća putnika u kratkom razdoblju, objavili su iz uprave aerodroma.

Navode kako su, svjesni kako Mostar ima perspektivu od višestrukog povraćanja odlučili osigurati nastavak redovite zračne linije tri puta tjedno prema Zagrebu i u zimskom razdoblju.

Prevažno je zadržati kontinuitet tijekom cijele godine, a ohrabruje i stajalište Croatia Airlinesa kako je za njih ova linija perspektivna obzirom da se vidi značajno povećanje broja putnika u odnosu na raniji aranžman prije nekoliko godina, rečeno je iz mostarskog aerodroma.

Zračna luka kontinuirano raste, uz redovitu liniju preko Zagreba sa ostatkom Europe i ugovorene charter letove. Ovakvim pozitivnim pristupom sigurni samo u nove iskorake i povećanje broja putnika, poručili su.

 

Share.

Comments are closed.