Mladi 19-godišnji stoper Andrej Đurić posljednjih dana se povezivao sa Sarajevom, a danas je on produžio ugovor sa Crvenom zvezdom.

Sada preostaje jedino mogućnost da u bordo klub Đurić dođe na posudbu.

Nakon potpisa novog ugovora sa Zvezdom izjavio je da je najsretniji čovjek na svijetu.

“Najsretniji sam čovjek na svijetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mjesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su sretni što me ponovo vide, poželjeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome”, rekao je Đurić.

Mladi stoper je ranije u Domžalama sarađivao sa Simonom Rožmanom, pa otud i poveznica s njim i dolaskom u Sarajevo.

“U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vrijeme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba. Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego prije godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mjesto u timu”, dodao je Đurić.

Share.

Comments are closed.