Misteriozna smrt 10-godišnje djevojčice danima zaokuplja javnost u Velikoj Britaniji.

Sara Sharif pronađena je mrtva u svom domu u Wokingu, u Surreyju, nakon što je njen otac 10. augusta nazvao policiju iz Pakistana.

Smatra se da su Urfan Sharif ( 41), njegova partnerica Beinash Batool (29) te njegov 28-godišnji brat Faisal Malik s petero djece dan ranije otputovali iz Ujedinjenog Kraljevstva u Islamabad, a policija ih traži radi ispitivanja.

Tačan uzrok Sarine smrti i dalje je nepoznat, ali obdukcija je pokazala da je Sara imala brojne teške povrede koje su vjerovatno nastajale tokom dužeg razdoblja.

aries.commands.push(() => { const zoneId = '8544'; const anchor = document.getElementById('_vidverto-135d153cc4d025ac1e4ab1d01c67c63a');

anchor.removeAttribute('id');

aries.mount(zoneId, anchor, { width: 720, height: 405, }); }); })();

Brat čovjeka kojeg traže zbog smrti njegove 10-godišnje kćerke rekao je policiji u Pakistanu da je Sara pala niz stepenice i slomila vrat.

Sarin amidža Imran Sharif trenutno je u policijskom pritvoru radi ispitivanja, doznaje Sky News.

Tvrdi da nije vidio svog brata Urfana Sharifa, koji ima još petero djece od jedne do 13 godina.

– Roditelji su mi rekli da je Urfan nakratko došao kući vrlo uznemiren. Stalno je govorio da će mu “oni” oduzeti djecu. Beinash je bila kod kuće s djecom. Sara je pala niz stepenice i slomila vrat. Beinash je tada u panici nazvala Urfana – navodno je ispričao Imran pakistanskoj policiji.

Share.

Comments are closed.