Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku

Travnički ćevapi nadaleko su poznati, a napokon je došlo vrijeme da dočekamo i prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku.

Ovaj festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik od 01.do i 03. Septembra i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Festival se otvara u petak 01.09. U 18 sati, a prvu večer zabavljaju nas momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 02.09.2023. očekuje nas veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz.

Završna večer je 03.09..kada nas očekuje zabavni program za djecu, besplatni grah za više od 500 posjetitelja i dobra zabava uz Triumph band.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, naš festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva.

Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u hitovima Zabranjenog pušenja.

Pozivamo sve foodie entuzijaste i ljubitelje ćevapa da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Naša posvećena ekipa ugostitelja iz regije pružit će vam autentično i kvalitetno iskustvo hrane na ulici.

Organizatori su se pobrinuli i za najmlađe za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program.

A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Rezervirajte si datum i pridružite nam se na prvom “Street Food & Ćevap festivalu” u Travniku.Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu. Vidimo se tamo u Travniku!!!

Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku

Share.

Comments are closed.